Update covid-19

Update april


Vanaf 26 april zijn niet-medische contactberoepen weer toegelaten. Alle onderstaande veiligheidsprotocollen gelden nog steeds. Ik verheug mij erop jullie terug te mogen verwelkomen! 


Graag zelf meebrengen


- mondmasker

- een (fleece)dekentje (de dekentjes ter plaatse kunnen momenteel niet gebruikt worden).


2e update maart 


Nog maar 3 weken open, en de deuren moeten alweer sluiten, voorlopig tot 26 april.


Update maart


Vanaf 1 maart zijn niet-medische contactberoepen weer toegelaten. Ik verheug mij erop jullie terug te mogen verwelkomen!


De veiligheidsprotocollen gelden nog steeds (zie hieronder). Verder is de praktijk nu ook uitgerust met een luchtreiniger en een CO2-meter, zodat er extra verlucht kan worden wanneer nodig (tussen twee afspraken door wordt de praktijk nog steeds grondig verlucht).


Vergeet je mondmasker en je dekentje niet!Update november


Door de nieuwe coronamaatregelen, die 2 november 2020 van start gingen, moeten niet-medische contactberoepen, zoals masseurs, schoonheidsspecialisten, kappers,... hun activiteiten stopzetten tot en met (tenminste) 15 januari. In overeenstemming met deze nieuwe richtlijnen sluit Pranawell tot dan opnieuw de deuren. Update zomer


De massagepraktijken en schoonheidssalons openen mits naleving van bepaalde voorwaarden. Mag ik vragen om onderstaande richtlijnen goed door te nemen vooraleer je voor je afspraak komt. Dan kunnen we in alle veiligheid genieten en ontspannen.Behandelprotocol voor de herstart na de COVID-19 crisis


- Kom graag stipt op het afgesproken uur, niet te vroeg, niet te laat. Wacht buiten aan het overdekte 'wachthoekje', ik kom je daar halen. Zo vermijden we contact met andere klanten.

 

- Er gelden bijkomende hygiënemaatregelen: bij aankomst wassen/ontsmetten we de handen. We houden zoveel mogelijk 1,5m afstand. Wanneer de behandeling start, wordt er zo weinig mogelijk gepraat (mijn behandelingen zijn sowieso vaak stiltebehandelingen, zodat je helemaal tot rust kan komen).


- Het dragen van een mondmasker is verplicht voor zowel de klant als mijzelf, de behandelaar.

(mondbedekking mag tijdelijk worden verwijderd bij de klant voor de duur die noodzakelijk is bij de behandeling van het gelaat).


- Je mag aanwezig zijn in de zaak voor de duur die strikt noodzakelijk is; na de behandeling ronden we af, zodat er geen overlapping is met de volgende klant, en ik tijd heb om te zorgen voor een goede verluchting, reiniging en ontsmetting van de ruimte. Uiteraard wordt al het linnen - net zoals daarvoor al het geval was - per klant steeds vervangen, en gewassen op temperaturen van minimum 60°.


- Indien er gezondheidsklachten zijn zoals koorts, hoesten, niezen, neusverstopping, keelpijn, benauwdheid, kortademigheid, plots geur- en smaakverlies, dien je de afspraak te annuleren en thuis te blijven. Van mijn kant geldt hetzelfde.


- Maximaal aantal klanten toegestaan:  1   (personen die begeleiding nodig hebben mogen vergezeld zijn van één volwassene).


- Verantwoordelijke contactpersoon covid-19: Mireille De Baerdemaker - 0495 88 72 13 - info@pranawell.be
Bedankt alvast voor het begrip; gezien de uitzonderlijke situatie is het even wennen op deze manier. Maar ik verheug mij er op je te mogen verwelkomen! We maken er sowieso een mooie behandeling van.


Vriendelijke groetjes,


Mireillle / Pranawell

Boek een afspraak / vraag informatie: bel 0495 88 72 13, of mail: