Update covid-19

Pranawell

Praktijk voor natuurlijk welzijn

Update november


Door de nieuwe coronamaatregelen, die 2 november 2020 van start gingen, moeten niet-medische contactberoepen, zoals masseurs, schoonheidsspecialisten, kappers,... hun activiteiten stopzetten tot en met (tenminste) 13 december. In overeenstemming met deze nieuwe richtlijnen sluit Pranawell tot dan opnieuw de deuren. Update zomer


De massagepraktijken en schoonheidssalons openen mits naleving van bepaalde voorwaarden. Mag ik vragen om onderstaande richtlijnen goed door te nemen vooraleer je voor je afspraak komt. Dan kunnen we in alle veiligheid genieten en ontspannen.Graag zelf meebrengen


- mondmasker

- een (fleece)dekentje als je graag extra warm/geborgen ondergestopt wordt (ik kan mijn dekentjes momenteel niet gebruiken)
Behandelprotocol voor de herstart na de COVID-19 crisis


- Kom graag stipt op het afgesproken uur, niet te vroeg, niet te laat. Wacht in je wagen, ik kom je daar halen (parkeren kan op de oprit, achter het zwart autootje). Zo vermijden we contact met andere klanten.

 

- Er gelden bijkomende hygi├źnemaatregelen: bij aankomst wassen/ontsmetten we de handen. We houden zoveel mogelijk 1,5m afstand. Wanneer de behandeling start, wordt er zo weinig mogelijk gepraat (mijn behandelingen zijn sowieso vaak stiltebehandelingen, zodat je helemaal tot rust kan komen).


- Het dragen van een mondmasker is verplicht voor zowel de klant als mijzelf, de behandelaar.

(mondbedekking mag tijdelijk worden verwijderd bij de klant voor de duur die noodzakelijk is bij de behandeling van het gelaat; als extra beschermingsmiddel draag ikzelf een gelaatsscherm).


- Het toilet mag uitsluitend bij nood gebruikt worden. Probeer daarom voor vertrek thuis nog naar het toilet te gaan.


- Er mag geen drank aangeboden worden; het gebruikelijke glaasje water na de massage mag ik nu helaas niet inschenken.


- Je mag aanwezig zijn in de zaak voor de duur die strikt noodzakelijk is; na de behandeling ronden we af, zodat er geen overlapping is met de volgende klant, en ik tijd heb om te zorgen voor een goede verluchting, reiniging en ontsmetting van de ruimte. Uiteraard wordt al het linnen - net zoals daarvoor al het geval was - per klant steeds vervangen, en gewassen op temperaturen van minimum 60┬░.


- Indien er gezondheidsklachten zijn zoals koorts, hoesten, niezen, neusverstopping, keelpijn, benauwdheid, kortademigheid, plots geur- en smaakverlies, dien je de afspraak te annuleren en thuis te blijven. Van mijn kant geldt hetzelfde.
Bedankt alvast voor het begrip; gezien de uitzonderlijke situatie is het even wennen op deze manier. Maar ik verheug mij er op je te mogen verwelkomen! We maken er sowieso een mooie behandeling van.


Vriendelijke groetjes,


Mireillle / Pranawell