Update covid-19

UPDATE 7 maart 2022:


Het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht.Voel je je veiliger met mondmasker, dan wordt dat tijdens de behandeling gerespecteerd, en dragen zowel de behandelaar als de client een masker.
Behandelprotocol COVID-19 crisis


- Kom graag op het afgesproken uur en wacht buiten aan het overdekte 'wachthoekje', of in je auto; ik kom je daar halen wanneer alles verlucht, gereinigd en ontsmet is. Zo is er ook geen overlapping met een andere klant.

 

- Er gelden bijkomende hygiënemaatregelen: bij aankomst wassen/ontsmetten we de handen en houden we zoveel mogelijk 1,5m afstand.


- Het dragen van een mondmasker is verplicht voor zowel de klant als mijzelf, de behandelaar.

(mondbedekking mag tijdelijk worden verwijderd bij de klant voor de duur die noodzakelijk is bij de behandeling van het gelaat).


- De praktijk is uitgerust met een luchtreiniger en een CO2-meter, zodat er extra verlucht kan worden wanneer nodig (tussen twee afspraken door wordt de praktijk nog steeds grondig verlucht).

Al het linnen wordt - net zoals daarvoor al het geval was - per klant steeds vervangen, en gewassen op temperaturen van minimum 60°.


- Indien er gezondheidsklachten zijn zoals verkoudheid of covidsymptomen, dient de afspraak verplaatst te worde.


- Maximaal aantal klanten toegestaan:  1   (personen die begeleiding nodig hebben mogen vergezeld zijn van één volwassene).


- Verantwoordelijke contactpersoon covid-19: Mireille De Baerdemaker - 0495 88 72 13 - info@pranawell.be
Bedankt alvast voor het begrip! Ik verheug mij er op je te mogen verwelkomen. We maken er sowieso een mooie behandeling van.


Vriendelijke groetjes,


Mireillle / Pranawell

Boek een afspraak / vraag informatie: bel 0495 88 72 13, of mail: