Update covid-19

Update maart


Vanaf 1 maart zijn niet-medische contactberoepen weer toegelaten. Ik verheug mij erop jullie terug te mogen verwelkomen!


De veiligheidsprotocollen gelden nog steeds (zie hieronder). Verder is de praktijk nu ook uitgerust met een CO2-meter, zodat er verlucht kan worden wanneer nodig (tussen twee afspraken door wordt de praktijk nog steeds grondig verlucht).


Vergeet je mondmasker en je dekentje niet!Update november


Door de nieuwe coronamaatregelen, die 2 november 2020 van start gingen, moeten niet-medische contactberoepen, zoals masseurs, schoonheidsspecialisten, kappers,... hun activiteiten stopzetten tot en met (tenminste) 15 januari. In overeenstemming met deze nieuwe richtlijnen sluit Pranawell tot dan opnieuw de deuren. Update zomer


De massagepraktijken en schoonheidssalons openen mits naleving van bepaalde voorwaarden. Mag ik vragen om onderstaande richtlijnen goed door te nemen vooraleer je voor je afspraak komt. Dan kunnen we in alle veiligheid genieten en ontspannen.Graag zelf meebrengen


- mondmasker

- een (fleece)dekentje als je graag extra warm/geborgen ondergestopt wordt (ik kan mijn dekentjes momenteel niet gebruiken)
Behandelprotocol voor de herstart na de COVID-19 crisis


- Kom graag stipt op het afgesproken uur, niet te vroeg, niet te laat. Wacht in je wagen, ik kom je daar halen (parkeren kan op de oprit, achter het zwart autootje). Zo vermijden we contact met andere klanten.

 

- Er gelden bijkomende hygiënemaatregelen: bij aankomst wassen/ontsmetten we de handen. We houden zoveel mogelijk 1,5m afstand. Wanneer de behandeling start, wordt er zo weinig mogelijk gepraat (mijn behandelingen zijn sowieso vaak stiltebehandelingen, zodat je helemaal tot rust kan komen).


- Het dragen van een mondmasker is verplicht voor zowel de klant als mijzelf, de behandelaar.

(mondbedekking mag tijdelijk worden verwijderd bij de klant voor de duur die noodzakelijk is bij de behandeling van het gelaat.


- Het toilet mag uitsluitend bij nood gebruikt worden. Probeer daarom voor vertrek thuis nog naar het toilet te gaan.


- Er mag geen drank aangeboden worden; het gebruikelijke glaasje water na de massage mag ik nu helaas niet inschenken.


- Je mag aanwezig zijn in de zaak voor de duur die strikt noodzakelijk is; na de behandeling ronden we af, zodat er geen overlapping is met de volgende klant, en ik tijd heb om te zorgen voor een goede verluchting, reiniging en ontsmetting van de ruimte. Uiteraard wordt al het linnen - net zoals daarvoor al het geval was - per klant steeds vervangen, en gewassen op temperaturen van minimum 60°.


- Indien er gezondheidsklachten zijn zoals koorts, hoesten, niezen, neusverstopping, keelpijn, benauwdheid, kortademigheid, plots geur- en smaakverlies, dien je de afspraak te annuleren en thuis te blijven. Van mijn kant geldt hetzelfde.


- Maximaal aantal klanten toegestaan:  1   (personen die begeleiding nodig hebben mogen vergezeld zijn van één volwassene.


- Verantwoordelijke contactpersoon covid-19: Mireille De Baerdemaker - 0495 88 72 13 - info@pranawell.be
Bedankt alvast voor het begrip; gezien de uitzonderlijke situatie is het even wennen op deze manier. Maar ik verheug mij er op je te mogen verwelkomen! We maken er sowieso een mooie behandeling van.


Vriendelijke groetjes,


Mireillle / Pranawell