Massage


Energetische oliemassage met warme edelstenen


Edelstenen en kristallen zijn ontstaan toen de Aarde afkoelde. Tijdens hun ontwikkeling van miljoenen jaren ontvingen zij het beste van Moeder Aarde, en  dragen zij een afdruk van de grote krachten die haar vormden.


Massage met  verwarmde edelstenen is een holistische vorm van masseren. De manuele massage met verzorgende olie, in combinatie met  de subtiele werking van kristallen zorgt ervoor dat de energie in het lichaam terug vrij gaat stromen, en lichaam, geest, emoties en ziel in harmonie komen.   


De edelstenen worden verwarmd. Door de warmte  dringt de massage dieper door  in de spieren, waardoor deze  nog effectiever  wordt, en aanzet tot een weldadige, diepe relaxatie .  Stress en (spier)spanningen verdwijnen, en maken plaats voor nieuwe energie.


Een volledige edelsteenmassage bestaat uit:

  • rugmassage
  • voet- en beenmassage
  • massage van de armen en handen
  • decolleté- en gelaatsmassage


90 minuten, € 90  -  120 minuten, € 115Uitgebreide luxemassage met verschillende, geurende oliën


We starten met een verwarmend salievoetbad; de armen en benen  worden ingewreven met een verkwikkende rozemarijnlotion.   Dan volgt een volledige lichaamsmassage, waarbij  per lichaamszone verschillende geurende, verwarmde  oliën worden gebruikt: spierverwarmende arnica-olie, rustgevende lavendelolie, harmoniserende rozenolie, kalmerende  sint-janskruidolie en/of verstevigende citroen- en sleedoornolie.

Er wordt afwisselend, afhankelijk van de behoefte,  diep op de spieren gewerkt,   en/of  zacht en ontspannend gemasseerd.


120 minuten, € 105


Dieptemassage


Rug, nek en schouders  zijn vaak stressgevoelige zones. Spanningen en blokkades in de spieren  kunnen leiden tot allerlei pijn- en bewegingsklachten zoals  hoofdpijn, rug-, nek- en schouderpijn.


Door diepe druk dwars   op de vezelrichting van de spier te geven, wordt op  de dieper gelegen spierlagen ingewerkt.  De doorbloeding verbetert, en bindweefselverklevingen en verhardingen   worden losgemaakt, waardoor   bewegings- en pijnklachten verlicht kunnen worden.   Deze stevige, spiergerichte massage wordt vaak als zeer deugddoend ervaren.


60 minuten, € 55Relaxatiemassage en/of stevige, spiergerichte massage


Een relaxatiemassage geeft een intens  gevoel van rust en ontspanning.  Een oppervlakkige massage gaat voornamelijk lymfe afvoeren en zenuwuiteinden intensief prikkelen. Wanneer men dieper op de huid en op de spieren  gaat inwerken, worden ook de doorbloeding en het stofwisselingsproces gestimuleerd. Hierdoor verbetert de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen, en de afvoer van afvalstoffen. Spierspanningen verminderen. 


Bij een spiergerichte massage  worden de handgrepen  steviger en op een  wat hoger tempo toegepast,  om de spieren  te activeren en te versoepelen.   


Door het losmaken van emotionele spanningen die opgeslagen  zitten in de spieren, en door de subtiele kracht die uitgaat van aanraking, werkt  massage weldadig op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied.


De diepgaande ontspanning die een massage teweegbrengt, kan  ook allerlei gevolgen van stress verzachten.


30 minuten, € 30  -  60 minuten, € 55  -  90 minuten, € 80