Voorwaarden

Enkele voorwaarden
- Annulatie of verplaatsen van de afspraak:


Gezien de grote vraag naar massages en ontspannende behandelingen zijn de plekjes voor het inplannen van afspraken kostbaar.

Afspraken die je niet kan nakomen dienen minstens 48u op voorhand geannuleerd te worden, via 0495 88 72 13 (bellen of sms).

Bij annulatie binnen 24u voor de afspraak en/of 1 dag op voorhand, en bij no-show zal gevraagd worden om 50% van de geplande massage of gelaatsverzorging te betalen.

Werd de afspraak  gemaakt met een cadeaubon, dan wordt dit percentage van de waarde van de bon afgehouden. - Te laat komen:


Wees graag tijdig op jouw afspraak. Bij te laat komen:

1) kan de duur van de behandeling niet verlengd worden, dit om tijdig en rustig aan de afspraak van de volgende persoon te kunnen starten

2) zal het volledige bedrag van de geplande massage/gelaatsverzorging aangerekend worden- Cadeaubonnen:


Maak graag tijdig jouw afspraak, ten laatste een maand voor de vervaldatum, zodat de massage of gelaatsverzorging ingepland kan worden voordat de bon vervalt. Bonnen worden niet verlengd.- Verder nog dit:


- Bij twijfel of je gemasseerd mag worden, gelieve eerst advies te vragen aan jouw arts.


- Er worden in geen geval erotische massages gegeven. Erotische insinuaties of opmerkingen worden niet getolereerd; de massage zal meteen worden stopgezet, en de cliƫnt wordt de toegang tot de praktijk ontzegd.
Dank voor het begrip!