Enkele voorwaarden

Enkele voorwaarden




- Gezien de grote vraag naar massages en ontspannende behandelingen, zijn de plekjes voor het inplannen van afspraken kostbaar. Daarom graag zeker even verwittigen als je niet aanwezig kan zijn, liefst minstens 24 uur op voorhand, telefonisch 0495 88 72 13. Op die manier kan op het vrijgekomen plekje iemand anders ingepland worden.  


 Bij last-minute annulatie (tenzij belet door overmacht / onverwachte omstandigheden - het kan ons allemaal eens overkomen), of bij niet komen opdagen zonder vooraf te verwittigen, zal het bedrag van de gereserveerde massage,  gelaatsverzorging of wellnessbeleving, bij het volgende bezoek worden aangerekend.

Werd de afspraak  gemaakt met een cadeaubon, dan komt deze bon te vervallen.


- In geval van ziekte dient de afspraak verplaatst te worden naar een latere datum. Ook bij een verkoudheid is een massage of gelaatsverzorging niet aangewezen.

Bij twijfel of je gemasseerd mag worden, gelieve eerst advies te vragen aan je arts.


- Cadeaubonnen: maak graag tijdig jouw afspraak, ruim voor de vervaldatum, zodat de massage of gelaatsverzorging ingepland kan worden voordat de bon vervalt. Bonnen worden niet verlengd. 


- Er worden in geen geval erotische massages gegeven. Erotische insinuaties of opmerkingen worden niet getolereerd; de massage zal meteen worden stopgezet, en de cliƫnt wordt de toegang tot de praktijk ontzegd.




Dank voor het begrip!