Natuurlijke gelaatsverzorging


 
 
 
 
 

(Gezichtsbehandelingen Dr. Hauschka natuurcosmetica op aanvraag).Gelaatsverzorgingen Enfleur Pure & Natural 
Tip 1: combineer jouw gelaatsverzorging met een extra massage naar keuze (bv. rug, nek en schouders of volledig lichaam) en geniet van 5 euro korting.


Tip 2: boek jouw nieuwe afspraak voor gelaatsverzorging max. 6 weken na de vorige, en geniet van 5 euro korting.Enfleur: Belgische, artisanale, hoog-kwalitatieve, plantaardige natuurcosmetica, met een rijke mix van actieve en biologische ingrediënten, boordevol vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en anti-aging stofjes. Enfleur Pure & Natural biedt oplossingen voor de verbetering van de conditie van de huid en voor bescherming tegen huidveroudering.De producten worden elk kwartaal vers gemaakt.
Gelaatsverzorgingen


Bij een gelaatsverzorging ligt de nadruk, naast het geven van veel liefde en aandacht aan de huid, ook steeds op diepe ontspanning (met o.a. warme geurkompressen) en verschillende massages.


Hals en decolleté worden steeds mee verzorgd.
Mini: 30 minuten, € 45

= reinigingsmassage, tonic, scrub peeling, masker + hoofdhuidmassage, dagverzorging


 

Basic: 60 minuten, € 70


  • Anti-oxidant: voor de normale tot droge huid, en rijpere huid
  • Pure: voor de gecombineerde tot vette huid
  • Calm: voor de gevoelige, reactieve huid en voor zwangere vrouwen


= reinigingsmassage, tonic, scrub peeling, massage decolleté-nek-gezicht-hoofd, hydraterend en voedend  collageenmasker, massage armen en handen, vitamineserum en dagverzorging.

 


Vitamin Boost: 90 minuten, € 95


  • Anti-age: voor de rijpere huid; ook voor de normale tot droge huid
  • Detox: een ontgiftende en herstellende boost voor elk huidbeeld
  • Calm & Pure: voor de ontstekingsgevoelige, gecombineerde of vette huid 


= reinigingsmassage, tonic, diepwerkend AHA-peeling masker op basis van fruitzuren, hydrolaatmasker, drukpuntmassage hoofd, penseelmassage, massage decolleté-nek-gezicht-hoofd, vitamine/anti-oxidant-collageenmasker, massage armen, handen en voeten, vitamineserum en dagverzorging.

 


Deluxe: 120 minuten, € 130   


Een puur verwenmoment: een uitgebreide Vitamin Boost gelaatsverzorging gecombineerd met ontspannende massages met zachte olie en verwarmde edelstenen.


= voetbad, reinigingsmassage, tonic, diepwerkend AHA-peeling masker op basis van fruitzuren, hydrolaatmasker, drukpuntmassage hoofd, penseelmassage, vitamine/anti-oxidant-collageenmasker. Massages met zachte olie en warme edelstenen (o.a. gua sha tools) van armen en handen, onderbenen en voeten, decolleté, gezicht, nek en hoofd. Warme nek- en schouderkompressen, vitamineserum en dagverzorging.Extra: ontharing bij de gezichtsverzorging:


- epilatie wenkbrauwen € 8

- harsen bovenlip of kin € 8

- harsen bovenlip + kin € 15

- epilatie wenkbrauwen + harsen bovenlip € 15

- epilatie wenkbrauwen + harsen bovenlip + kin € 20

 Onze geschiedenis | Enfleur Pure & Natural | België (enfleurcosmetics.com)


Toen Marleen Maras een aantal jaren geleden werkte als onderzoekster in een laboratorium ecotoxicologie werd pijnlijk duidelijk met hoeveel ongezonde stoffen we dagelijks in contact komen. Veel cosmetica bevatten nog steeds synthetische ingrediënten die de huid ziek kunnen maken. Door haar grote fascinatie voor de natuur is ze op zoek gegaan naar bijzondere natuurlijke grondstoffen die onze huid verwennen en terug in topconditie kunnen brengen. Wat startte als een hobby, is uiteindelijk uitgemond in de oprichting van Enfleur cosmetics in 2014. Belgische 100% natuurlijke cosmetica met een rijke mix van actieve en biologische ingrediënten.