MassageOliemassage: ontspannend en/of stevig, spiergericht


Een relaxatiemassage geeft een intens  gevoel van rust en ontspanning.  Een oppervlakkigere massage gaat voornamelijk lymfe afvoeren en zenuwuiteinden intensief prikkelen. Wanneer men dieper op de huid en op de spieren  gaat inwerken, worden ook de doorbloeding en het stofwisselingsproces gestimuleerd. Hierdoor verbetert de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen, en de afvoer van afvalstoffen. Spierspanningen verminderen. 


Bij een spiergerichte massage zijn de handgrepen wat steviger,  om de spieren  te activeren en te versoepelen.   


Vaak wordt een combinatie toegepast van ontspannende en dieper werkende technieken.


De diepgaande ontspanning die een massage teweegbrengt, kan allerlei gevolgen van stress verzachten, en een overprikkeld zenuwstelsel kalmeren. Door het losmaken van emotionele spanningen die opgeslagen  zitten in de spieren, en door de subtiele kracht die uitgaat van aanraking, werkt  massage weldadig op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied.Volledig lichaam  of  rug-nek-schouders  of  combinatie bv. rug- + gezichts- + voetmassage


30 minuten, € 40 -  60 minuten, € 65  -  90 minuten, € 95
Dieptemassage


Spanningen en blokkades in de spieren kunnen leiden tot allerlei pijn- en bewegingsklachten zoals hoofdpijn, rug-, nek- en schouderpijn,...


Door diepe druk wordt op de dieper gelegen spierlagen ingewerkt. De doorbloeding verbetert, en bindweefselverklevingen en verhardingen worden versoepeld, waardoor bewegings- en pijnklachten mogelijks verlicht kunnen worden. Deze stevige, spiergerichte massage wordt vaak als zeer deugddoend ervaren.1 tot 2 zones naar keuze


60 minuten, € 65
Hotstone / oliemassage met warme edelstenen


Massage met  verwarmde edelstenen is een holistische vorm van masseren. De manuele massage met verzorgende olie, in combinatie met  de subtiele, energetische werking van kristallen en halfedelstenen zorgt ervoor dat de energie in het lichaam terug vrijer gaat stromen, en lichaam, geest en emoties meer in harmonie komen.   


De stenen worden verwarmd. Door de warmte dringt de massage dieper door  in de spieren, waardoor deze  nog effectiever  wordt, en aanzet tot een weldadige, diepe relaxatie .  Stress en (spier)spanningen verdwijnen, en maken plaats voor nieuwe energie.


Edelstenen, mineralen en kristallen zijn ontstaan toen de Aarde afkoelde. Tijdens hun ontwikkeling van miljoenen jaren ontvingen zij het beste van de natuur en van Moeder Aarde, en dragen zij een afdruk van de grote krachten die haar vormden.


60 minuten, € 70  -  90 minuten, € 100  -  120 minuten, € 130  
Seizoensmassage (Aanrader)


Dit arrangement bestaat uit 3 delen, waarbij we starten met aandacht voor de voeten met een 'seizoensvoetbad', en vervolgens voor het lichaam met een olie- + drukpuntmassage. Tijdens deze drukpuntmassage hebben we oog voor de meridianen die in dat seizoen wat gevoeliger kunnen zijn.  Tijdens de massage van de voorzijde van het lichaam wordt het gelaat verwend met een verzorgend gezichtsmasker dat aangepast is aan het seizoen, en met een vitamineserum en een hydraterende crème. Tijdens de behandeling geniet je van heerlijke seizoensgeuren.


90 minuten, € 100
Luxemassage  (Aanrader)


Deze massage is een zalige combinatie van de verschillende massagevormen die bij Pranawell gegeven worden. Er worden grepen en technieken gebruikt uit o.a. de ontspanningsmassage, dieptemassage, shiatsu/drukpuntmassage, voet- en gezichtsmassage, hotstone massage... uiteraard steeds op maat van jouw behoeften.


We starten met een verwarmend voetbad. Dan volgt een volledige lichaamsmassage met warme, geurende oliën, en met enkele hotstones. Tijdens de massage van de voorzijde van het lichaam wordt het gelaat verwend met een aangepast gezichtsmasker, met een vitamineserum en een hydraterende crème. De benen worden verfrist met een verkwikkende beentonic. Handen en voeten worden gemasseerd met verzorgende hand- en voetcrème.


120 minuten, € 140Massage-arrangement voor 2 


Kom je graag met z'n tweetjes? Dat kan. Je wordt dan om de beurt 50 minuten gemasseerd. Terwijl één persoon op de massagetafel plaatsneemt, geniet de andere persoon van een warm voetbadje.


120 minuten, € 130