Hotstone edelsteenmassage deluxe


Hotstone massage deluxeDe hotstone massage deluxe bestaat uit een uitgebreide lichaamsmassage met warme stenen en een gelaatsmassage met verwarmde edelstenen. Massage met  verwarmde edelstenen is een holistische vorm van masseren.

De (edel)stenen worden verwarmd. De manuele massage met verzorgende olie, in combinatie met zachte strijkbewegingen en druk met warme stenen, zorgt dat de massage dieper doordringt in de spieren. Daardoor wordt deze nog effectiever, en zet aan tot een weldadige, diepe relaxatie . Stress en (spier)spanningen verdwijnen, en maken plaats voor nieuwe energie.


Na het lichaam komt het gezicht uitgebreid aan bod. Een gelaatsmassage met verwarmde edelstenen is heerlijk om te ontvangen. Bij deze massage worden verschillende edelstenen en tools gebruikt, waaronder gua sha. De zachte, glijdende strijkbewegingen van de stenen en de milde warmte zorgen ervoor dat het gezicht volledig ontspant.


Enkele voordelen van deze gelaatsmassage:

  • heel ontspannend effect
  • verjongende, regenererende werking
  • ideaal bij spanningen in kaken, gezicht, hoofd en nek
  • werkt kalmerend en bevordert de nachtrust
  • bevordert de bloedsomloop en lymfedoorstroming
  • een goede bloeddoorstroming is gunstig bij ontstekingen
  • bevordert een mooie glow van de huidTijdens deze hotstone massage maken we gebruik van 1) klassieke basalt hotstones, 2) van kristallen en halfedelstenen en 3) van jade edelstenen:


1) basalt is een vulkanisch gesteente dat warmte goed vasthoudt.


2) de subtiele, energetische werking van verschillende (half)edelstenen/mineralen/kristallen zorgt ervoor dat de energie in het lichaam terug vrij gaat stromen, en lichaam, geest en emoties meer in harmonie komen.

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn ontstaan toen de Aarde afkoelde. Tijdens hun ontwikkeling van miljoenen jaren ontvingen zij het beste van de natuur en van Moeder Aarde, en dragen zij een afdruk van de grote krachten die haar vormden.


3) aan de mooie, smaragdgroene jade stenen worden volgende eigenschappen toegekend:

- jade heeft een hoge trillingsfrequentie en is een krachtige healingsteen

- jade is een reinigende en beschermende steen

- geeft rust en zorgt voor harmonie

- brengt de chakra's in balans en stimuleert liefde


Op de chakra's worden chakrasteentjes gelegd.


De stenen worden na elke sessie gereinigd.120 minuten, € 130